obed

Počas pracovného týždňa sa väčšina z nás stravuje v reštauráciách alebo si obed pre nedostatok času objednáva. Ja nie som výnimka, a preto si cez víkend rada doprajem niečo výnimočné. Neznamená to však, že trávim celý víkend v kuchyni. Som zástancom rýchlo pripraveného jedla, ale rýchlosť mu nesmie ubrať na chuti.

V upršanom či chladnom počasí sa však rada zatvorím do teplej a prevoňanej kuchyne a navarím napríklad klasickú českú sviečkovú s domácou knedľou. Za ten pocit po prvom súste ten čas “zabitý” v kuchyni naozaj stojí.

langoše

Obľúbený slovenský streetfood – langoše – som sa chystala spraviť na obed. Všetky prísady nachystané, okrem takej drobnosti, mlieka. Zistila som to príliš neskoro, a… Čítať viac »langoše