rizoto s medvedím cesnakom
Od kamarátov sme dostali čerstvo nazbieraný medvedí cesnak s tipom na výborné rizoto. Nemuseli mi dvakrát hovoriť, aby som rizoto vyskúšala. Treba naň skutočne zopár… Čítať viac »rizoto s medvedím cesnakom
Počas pracovného týždňa sa väčšina z nás stravuje v reštauráciách alebo si obed pre nedostatok času objednáva. Ja nie som výnimka, a preto si cez víkend rada doprajem niečo výnimočné. Neznamená to však, že trávim celý víkend v kuchyni. Som zástancom rýchlo pripraveného jedla, ale rýchlosť mu nesmie ubrať na chuti.
V upršanom či chladnom počasí sa však rada zatvorím do teplej a prevoňanej kuchyne a navarím napríklad klasickú českú sviečkovú s domácou knedľou. Za ten pocit po prvom súste ten čas “zabitý” v kuchyni naozaj stojí.
Od kamarátov sme dostali čerstvo nazbieraný medvedí cesnak s tipom na výborné rizoto. Nemuseli mi dvakrát hovoriť, aby som rizoto vyskúšala. Treba naň skutočne zopár… Čítať viac »rizoto s medvedím cesnakom
Môj obľúbený steak s holandskou omáčkou dnes dostal veľkého konkurenta – steak s chilli-mätovým maslom. To bolo také dobré, že to neviem ani opísať. Správne… Čítať viac »steak s chilli-mätovým maslom
Zajtra je Veľkonočný pondelok a ja som sa konečne odhodlala pripraviť mamin povestný kukuricový šalát s tatárskou omáčkou. Bola to moja premiéra a skromne dúfam,… Čítať viac »kukuricový šalát
Vneste do svojho domova kúsok Talianska vďaka chutným a jednoduchým špagetám Carbonara. Originálnu taliansku receptúru som si dovolila doplniť baby špenátom, ktorý dodá špagetám nielen… Čítať viac »špagety carbonara