papriková pasta
Máte radi hrianky? Ešte radšej s paprikovou pastou? Vyskúšajte si spraviť vlastnú, domácu. Príprava nie je vôbec zložitá a domáca papriková pasta bude bez konzervantov… Čítať viac »papriková pasta
Aj keď občas raňajky vynechám alebo ich spojím rovno s obedom vo forme brunchu, stále pre mňa ostávajú základom dňa a rozhodujúcim elementom, aký ten deň budem mať. Na raňajky mám veľmi rada nátierky a vajíčka v akejkoľvek forme a podobe. Veľmi mi chutia benediktínske, nie vždy sa mi však vydaria. Ešte to, jednoducho, musím dostať do rúk. Jeden výborný tip mám od svetoznámeho šéfkuchára bez čapice, Jamieho Oliviera, ktorý odporúča vajíčko rozklepnúť do sáčku, sáčok zaviazať tesne okolo neho a tak vložiť do horúcej vody s vírom uprostred.
Nájdete tu však aj nevajíčkové varianty raňajok, ak na vajíčka práve nebudete mať chuť.
Máte radi hrianky? Ešte radšej s paprikovou pastou? Vyskúšajte si spraviť vlastnú, domácu. Príprava nie je vôbec zložitá a domáca papriková pasta bude bez konzervantov… Čítať viac »papriková pasta
Sladká verzia osvedčenej raňajkovej klasiky, chlebíka vo vajíčku. Tradične sa podávajú s jahodami, tie som však nezohnala. Keďže som chcela na fotke červenú farbu, siahla… Čítať viac »francúzske toasty
Ďalšie víkendové ráno a vy neviete, čo pripraviť na raňajky? Slaninový toast vás zachráni. Nepotrebujete naň veľa surovín, a predsa získate výnimočne chutné raňajky. Keďže… Čítať viac »slaninový toast
Ideálne nedeľné raňajky? Predsa rybacia nátierka! Pripravte ju už v sobotu večer, ráno natrite na čerstvý chrumkavý chlebík a už len vychutnávajte jej lahodnú chuť.… Čítať viac »rybacia nátierka
Chcete pripraviť raňajky rýchle, ale zato plné všakovakých chutí? Mám pre vás ideálny tip. Vyskúšajte vajíčkový toast, v ktorom sa výrazná chuť opraženej slaninky dokonale… Čítať viac »vajíčkový toast